Haber

Kerem ile muhabir arasında olay diyalogu! soğuk rüzgarlar esti

galatasaray 24 yaşındaki oyuncu, Antalya kampında yaptığı antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Galatasaray’ın milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, dönemin geri kalanından umutlu olduklarını söyledi.

“BU HABERİ SİZ YAPIYORSUNUZ”

Transferiyle ilgili sorulan soruları yanıtlayan Kerem, “Transfer ve ayrılık haberlerini yapan medyadır. Futbolu düşünüyorum.” Kendi sözleriyle cevap verdi.

“YÖNETİCİNİN AÇIKLAMASI”

Kerem’e “Wolfsburg, Atletico Madrid gibi takımlarla anıldınız mı?” “Bu haberleri siz yapıyorsunuz” sorusuna şaşırtıcı bir yanıt verdi. Gazetecinin “Ama müdürü az önce açıklamalarda bulundu” açıklaması Kerem’i şaşırttı.

YÖNETİCİ NE DEMİŞTİ?

Kerem Aktürkoğlu’nun menajeri Erkut Söğüt, geçtiğimiz günlerde ArenaNapoli’ye açıklamalarda bulunmuştu. Söğüt, “Napoli ile anılmak gurur verici. Kerem’in Avrupa’da oynama hayali var. Hedefi doğrultusunda her geçen gün kendini geliştiren bir oyuncu. Önce Galatasaray’da şampiyon olmak istiyor.”

TEK HAYALİM GALATASARAY’DA ŞAMPİYON OLMAK

Geleceği hakkında konuşan genç yıldız, “Her futbolcu Avrupa’ya gitmek ister. Bunu istiyorum, hep söyledim. Ancak tek hedefim Galatasaray’da şampiyon olmak.” şeklinde konuştu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu